Cum scăpăm RAPID de grăsime

Poți scăpa de grăsime dând din buric sau făcând abdominale?

O intrebare care macină pe toată lumea (care are probleme cu grăsimea adunată pe șolduri si la burtică): există aparate minune care să ne ajute la slăbit rapid? Există metode ce te fac sa scapi de burtă într-un timp record?
Ei bine, subiectul asta îl voi aborda acum.

Pentru a afla răspunsul, trebuie să înțelegem ce e grăsimea corporală și cum funcționează slăbitul.
Grăsimea corporală include grăsimea esențială si grăsimea acumulată. Grăsimea esențială este grăsimea necesară menținerii vieții și a funcțiilor reproducătoare. Procentajul grăsimii esențiale este mai mare la femei decât la bărbați datorită anumitor funcții hormonale diferite față de ale bărbaților. Astfel, la femei este de 10-13% la femei și 2-5% la bărbați.
Grăsimea acumulată (după cum spune si numele) este cea depozitată in țesutul adipos.
Cea mai încăpățână parte a grăsimii este cea depozitată pe abdomen și de care am vrea cu toți să scăpăm. Orice am face, nu putem face abdomenul sa ne iasă în evidență, chiar dacă în rest suntem bine definiți.
Deci, “Cum scăpăm de ea?”
NU POȚI alege de unde să slăbești (“știi, eu sunt bine mersi la fund și brațe, îmi place așa; vreau doar să scap de burtă”) ci genetica ta decide unde stochezi grasimea și de unde o pierzi. De exemplu, când lucrezi abdomenul, mușchiul crește, se extinde, dar în nici un caz nu îți face grăsimea să dispară de acolo. Asa că, pentru a pierde grăsime e nevoie de dietă.
O dietă echilibrată te face să slăbești iar sportul te ajută să-ți tonifici musculara si pielea.
Exercițiile cardiovasculare ajută și ele, arzand calorii. Dacă vrei cu adevărat să slăbești, regula cea mai importantă e: Arde mai multe calorii decât mănânci!

Nu există metode magice de slăbit într-un timp record și nici pastile magice pentru asta. Cei ce vând așa ceva se folosesc doar de naivitatea și dorința voastră de a slăbi, să vă stoarcă de bani.

Sfat: mănâncă sănătos de 5-6 ori pe zi (moderat, nu băga în tine ca animalul!), fă sport și vei vedea că vei obține rezultatele dorite!

Facebook Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments