Profesia „Escort” sau „Bărbat de companie” pentru doamne și societate, în general

Există oameni care, când află că o persoană face parte dintre cei ce „își vând corpul”, sar în sus ca arși pentru a-și demonstra dezacordul față de acest tip de „muncă” și se străduiesc să fie limpede că, nu doar nu simt milă față de el/ea ba chiar aruncă fraze de genul: „de ce nu spală podele?” sau „de ce nu muncește în construcții?”
De parcă, cineva, le-a spus lor cu ce să se ocupe (sau poate că da și, la sfatul altora, s-au angajat în orice profesie fără să se gândească dacă este într-adevăr ceea ce au vrut să facă sau dacă ar fi putut fi mai fericiți făcând altceva).valeriu_pinzaru
În general, în țara noastră atât de iubită, România, cel care-i futut încearcă să fută pe ceilalți (dacă înțelegeți ce vreau să spun) pentru că e mult mai ușor să faci asta decât să lupți pentru a te autodepăși și, în fața posibilității unuia sau altuia de a putea câștiga mult mai mulți bani într-un mod mult mai rapid, încep să dea naștere unui sentiment de invidie și intoleranță pe care sub nici o formă nu încearcă să-l disimuleze, destinat să rănească obiectul mâniei sale.
Ce-i pasă unuia sau altuia că eu am ales să-mi închiriez timpul (nu să-mi vând corpul) persoanelor care se simt bine oferindu-l pe al său?
În plus, întreb: Cel ce stă în birou de la ora 8 la ora 5 nu, tot la fel, se prostituează? Nu-și oferă timpul, energia, corpul și sufletul superiorilor săi, oferindu-le demnitatea sa, timp pe care ar trebui să-l ofere soției-iubitei-copiilor sau sieși, în schimbul unor mizerabili lei? Să înțeleg că asta e mai just, mai demn, decât ceea ce fac eu să pot merge mai departe?
Și salahorul… acel muncitor din costrucții, câți din ei n-ar prefera să-și ofere serviciile unei femei ca să câștige de 3 ori mai mult decât câștigă spărgând, timp de 12 ore, pietre pe șantier?

De-a lungul vieții mele adulte am avut „ocazia” de a avea tot felul de slujbe. Mi-am lăsat straturi de piele muncind în construcții, am fost vânzător ambulant, sunând din casă în casă, am servit băuturi în baruri și discoteci, am fost recepționer, am fost antrenor de fitness, am spălat podele… suportând, în marea majoritate a cazurilor, niște șefi mult mai puțin inteligenți sau a căror singură „pregătire” era faptul că aveau mai mult timp în acest „infern” decât aveam eu.
Niciodată nu m-aș mai întoarce la acest gen de muncă exercitată, aproape întotdeauna, ca un complement al adevăratei mele vocații: arta dar care, din păcate, nu mi-a putut oferi stabilitate și n-am putut mai niciodată trăi din asta.ganduri

În plus, de ce societatea asta, atât de ipocrită, e scandalizată de cei ce avem această profesie? Sexul e prezent în fiecare din noi de când ne trezim până cănd ne băgăm la somn (și, de multe ori, chiar și în timpul somnului). De ce suntem atât de dobitoci încât să ne prefacem că ne e indiferent și că nu avem nevoie de el ba chiar, CRITICĂM pe cei ce îl practică sau vorbesc despre el cu normalitate? Câte persoane au mintea îndeajuns de deschisă încât să se bucure cu adevărat de sex dar, din cauze sociale, personale sau din cine știe ce alt motiv, nu o pot face atunci când doresc?
În aceste cazuri, prostituția apare ca fiind ceva necesar și sănătos, ca o soluție în fața unei probleme din punct de vedere sexual sau ca o evadare și ar trebui să mulțumiți faptului că nu toții muncim în construcții, spălăm podele sau facem fotocopii!

valeriu_pinzaruPersoana care decide să se prostitueze (voi scrie alt articol despre persoanele obligate să se prostitueze ne-având de ales) trebuie să aibă anumite virtuți pe care, majoritatea celor care o critică, nu le au drept pentru care, ar fi incapabili să se prostitueze nu pentru că nu ar vrea s-o facă ci, pentru că le lipsesc aptitudinile. Am observat că asta e fantezia cea mai des întâlnită între bărbați: să obțină beneficii economice oferindu-și abilitățile sexuale, femeilor.

Putem ajunge, astfel, la o concluzie: Cei ce critică femeile sau bărbații ce se prostituează sunt, nici mai mult nici mai puțin, persoane reprimate, ipocrite și invidioase care fac un defavor societății și lor.

În fața acestei imagini: Credeți că merită să turbați, să vă enervați sau să vă iritați, puțin, din cauza unor comentarii răutăcioase oferite de cei ce nu sunt la înălțimea noastră în termeni de atitudine și aptitudine?
Eu cred că NU!

Facebook Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like