Iubire pe net

-Hai, conectează-te! Hai, odată! De ce naiba nu te conectezi?
Până la urmă s-a conectat. Deschizi fereastra cu ea și zâmbești privindu-i poza de profil micuță, acolo jos, în dreapta. O deschizi… o închizi… Nu o închizi de tot. O micșorezi, lăsând-o acolo, așteptând să vezi cerculețul ăla verde cu un 1 în mijloc, semn că persoana aceea ți-a scris. Aștepți. Postezi ceva. Actualizezi pagina o dată la câteva secunde. Și iar refresh… Te etichetezi în 5 poze. Dai like la 10 pagini și începi să pui comentarii la toată lumea fără nici un alt motiv decât pentru ca ea când va da „refresh” să vadă că ești conectat. Continui cu astea ignorând pe toate celelalte care au timp pentru tine. Tu aștepți să îți scrie ea. Doar ea contează. Închizi fereastra de chat cu ea, supărat. Asta doar câteva secunde. Nu poți rezista. O deschizi iar și privești. Totuși, încă nici un mesaj. Celelalte persoane continuă să-ți scrie, ușor iritate. Nu le răspunzi. Pur și simplu nu ai chef. O aștepți doar pe ea.
sad_man_om_trist_desen_drawing
E ora 1:00 noaptea și tu încă mai aștepți. Mâine dimineață te trezești devreme dar nu pleci la somn pentru că ea încă mai e conectată și mai ai trista speranță că-ți va scrie. Atunci, îți trece prin minte că poate și-a lăsat Facebook-ul deschis și că, de fapt, nici nu e la PC. Ideea asta îți rămâne în cap următorul sfert de oră, cu încă 5 postări, 30 de pagini și alte 50 de comentarii noi. Dar ea tot nu îți scrie. De ce naiba nu scrie?
Mai dai un „refresh”. Ea apare prima: a postat ceva. I-a comentat un fraier. Ea i-a răspuns. E online. Vorbește cu altul. E online dar NU PENTRU TINE! „Deconectează-te! Deconectează-te! Dacă nu ești online pentru mine, nu fi pentru nimeni!!!!!” Astea sunt gândurile tale. Și îți dorești din tot sufletul să nu mai stea pe net ca să nu mai vorbească cu ăla. Închizi fereastra nervos. Și… dintr-o dată, dispare punctulețul ăla verde. S-a deconectat. Acum îți pare rău. „Întoarce-te! Hai, intră iar. Intră să vorbești și cu mine…” Dar nu intră… Mai aștepți puțin și când, sătul de atâta așteptat, dai să închizi facebook-ul, ea revine. Poate că fraierul ăla a lăsat-o în pace și acum o să vorbească și cu tine. Trece un timp în care nu spune nimic și apoi… se deconectează iar. Dar de data asta nu mai revine. Închizi totul și te duci să dormi.
Va fi o noapte lungă…

Facebook Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like