Convenția Anuală a Nimfomanelor

Un tip se urcă într-un avion cu destinația Spania (sic!) și, așezându-se, vede o femeie superbă urcându-se în avion. Îi face loc și femeia se așează lângă el.
– Bună, îi zice el. Mergeți în vacanță sau cu afaceri?
Ea îl privește și îi răspunde cu o voce caldă și excitantă:
– Cu treabă. Merg la Convenția Anuală a Nimfomanelor din Spania.
Tipul înghite în sec. Acolo era el, alături de una din cele mai frumoase femei pe care le-a văzut vreodată și care merge la convenția nimfomanelor… Încearcă totuși, să se liniștească și o întreabă calm:
– Și ce faceți dumneavoastră, mai exact, la această convenție?
– Voi ține o conferință, răspunde femeia. Mai precis, le voi vorbi de experiențele mele și voi modifica multe din miturile despre sexualitate.
– Adevărat? Și despre ce mituri este vorba?
– Fii atent, îi spune tipa. Unul din miturile cele mai populare e că afro-americanii sunt bărbații cei mai dotați din lume, dar e total greșit. Indienii chayenne sunt cei care posedă această calitate. Alt mit popular e că francezii ar fi cei mai buni amanți, dar de fapt grecii sunt pe primul loc. Și am observat că bărbații din Bârlad (Vaslui, România) sunt amanții cei mai potenți, știind ceea ce își dorește cu adevărat o femeie… A… dar nu știu de ce vorbesc cu dumneavoastră despre așa ceva, când măcar nu știu cum va numiți.
– Dansul Norilor… îi răspunde tipul. Dansul Norilor Papadopoulos… dar prietenii îmi spun Valeriu. Și sunt din Bârlad :)))

Facebook Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You may also like